Din multisportsbutik på nätet - Allt inom Multisport och Triathlon - MultiTriathlon
0251-131040 (08.00-16.00)

MultiTriathlon logoMultiTriathlon logo

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

21 sep - 27 sep: 20% på alla tält (rabatten dras i kassan)

1

2

3

Allt inom multisport, triathlon, rullskidor m.m.

Nyheter

Pulsklockor

Zoot outlet

Våtdräkter

Löparskor

Rullskidor-paket

Dressar, Dräkter & Set

Kompressionskläder

Pannlampor

Kosttillskott

MultiTriathlon - Allt inom triathlon och multisport!

 

Vi brinner för multisport & triathlon och har en lång erfarenhet av träning och en om möjligt längre erfarenhet av näthandel och kundkontakt gör oss på MultiTriathlon till det självklara valet för dig som letar utrustning för multisport eller triathlon, t.ex. löpning, simning, cykling.Vi levererar över hela världen med Sverige och Norge som huvudmarknad. Vi har en butik i Älvdalen, 4 mil norr om Mora.

 

Oavsett om du letar triathlonkläder, rullskidor, löparskor, multisport eller det som ligger nära oss som tränar utomhus mycket (t.ex. sovsäckar, tält, pannlampor, idrottsskydd, kosttillskott) så har vi det du söker!
Vi kan det vi säljer! Vi själva utövar både triathlon, rullskidåkning och multisport och har testat de flesta produkter vi säljer själva.
Därför kan vi lätt hjälpa dig när du kanske letar efter ett par nya löparskor, en ny våtdräkt till vansbrosimningen, eller kanske träningskläder för löpningen!

 

Vi fokuserar endast på bra varumärken med bra kvalitet och som vi vet att vi kan sälja med gott samvete! Därför hittar du t.ex. Triathlonutrustning från Zoot hos oss! Zoot är ett märke som vi starkt rekommenderar! Som om inte detta var nog erbjuder vi 90-dagars: Öppet köp, ångerrätt, bytesrätt och en unik nöjd-kund-garanti! Något som ingen annan i branschen erbjuder!
Dessutom har du alltid Fri frakt när du handlar för över 300:- hos oss på MultiTriathlon! Oavsett om du handlar kosttillskott, rullskidor, våtdräkter, löparskor eller vad du köper så får du fri frakt om ordervärdet är över 300:-

 

Frågor eller funderingar? Ta kontakt med vår kundtjänst, vi svarar snabbt på mail och finns dessutom med branschens längst telefonöppet: 08.00 - 16.00 (lunch 12-13)
Varmt välkommen återigen till MultiTriathlon - Allt inom triathlon, multisport, våtdräkter, rullskidor m.m.

  Laddar...
?>