Suunto

Pulsklockor från Suunto

Suunto kommer ifrån Finland och grundades 1936 strax utanför Helsingfors där man än idag är belägna. Suunto tillverkar världens främsta dykdatorer, kompasser  & premiumklockor för löpning, längdskidåkning, cykling, alpinism mm.  Produktionen sker strax utanför stadskärnan i Helsingfors och varumärket är representerat runt om i hela världen. Samtliga produkter ligger i framkant i sitt område.

Klockorna ifrån Suunto är hybrid produkter av den nya tekniken och det gamla trofasta. Nyligen lanserade varumärket en ny serie som heter Spartan´s vilka kommer med både pulsmätning på det traditionell viset men också som handledsmätare.

Suunto Spartan´s kommer förinstallerade med 80 (!) olika idrottlägen. Analysen av samtliga sporter sker via Suuntos movescount app för mobil eller på den webbaserade plattformen med samma namn.

Suunto har inte bara en massa bra funktioner i klockorna utan är också kompatibla med molntjänsten Movescount vilket möjliggör det för användare att ladda ner nya kartor där traillöpare springer eller cykla där de lokala cyklar. Det finns också ”Peer to Peer” funktion där vi kan få jämförelsestatistik ifrån mina jämlikar och hur dessa tränar för att klara en klassiken, Iron Man eller 10km löpning.

Support:

Sverige, Norge, Danmark: +46 85 250 0730

Finland: +358 94 245 0127

Registrera din klocka på: http://www.suunto.com/sv-SE/Support/MySuunto/ för VIP-hantering i ärenden
Följ Suuntos uppdateringar på: https://www.youtube.com/user/MovesCountbySuunto

-63%
/images/product/medium/26354.jpg
False
Suunto Ambit3 Run HR
Laddar…
Laddar…