Kari Traa

Skandinaviens ledande sportmärke för kvinnor! 

Kari Traa sportkläder är snygga, feminina, färgglada och med funktion i världsklass – precis som tjejen bakom märket: extremsportutövaren Kari Traa, en av de mest framgångsrika kvinnliga freestyleåkarna i världen. Märket är marknadsledande inom sportkläder till tjejer och visar att stil och design inte behöver vara på bekostnad av prestation och komfort.

Den starka färgpaletten och den tydligt sportiga designen går igen i allt från underkläder till ytterkläder, och den tekniska kvaliteten är av bästa klass i alla led.

Kari Traa har en komplett kollektion för starka och modiga tjejer som vill uttrycka sin femininet, stil och individualitet. Kari Traa vet att det inte är någon motsättning mellan att prestera och representera, mellan kvalitet och design – aktiva tjejer kan förvänta sig att bli tagna på allvar utan att det går ut över looken och leken.

Den omfattande kollektionen består idag av ull- och funktionsunderställ, mid-layer, ytterkläder, träningskläder, mössor, hårband och sportunderkläder – allt som den aktiva tjejen behöver från innersta till yttersta lagret. Speciellt känt är Kari Traa för sina ull- och funktionsunderställ, som de har blivit marknadsledande på i Skandinavien. Uttrycket är lekfullt och feminint, motiverande och trendigt. De färgglada plaggen är lätta att mixa och matcha för att skapa sitt eget unika uttryckssätt.   

Kari Traa vill inspirera tjejer att utforska och utmana sin aktiva livsstil och visa världen vem de är. Varje plagg i kollektionen är designat och utvecklat i guldvinnaren Kari Traas ande: FÖR starka, sportiga tjejer – AV starka, sportiga tjejer. 

-60% Kari Traa Åkle LS är en underställströja i merinoull för damer
-60% Kari Traa Liv, sportbh
-60%
-40%
-60% Kari Traa Åkle Hood är en underställströja i merinoull för damer
-60%
-70%
-50%
-70%
-60%
-50%
-50%
-70%
-60% Kari Traa Flette Fleece är en fleecejacka för damer
-60%
-70%
-60%
-60%
-60%
-70%
-60%
-70% Kari Traa Eva Tee, träningströja
-70%
-50%
-60% Sport-BH
-40%
-70% Kari Traa Nora Singlet, träningslinne
-50%
-60%
-60%
-60%
-60%
-70% Löpartights för damer
-60% Kari Traa Signe Jacket, tärningsjacka
-60%
-40%
-70% Kari Traa Eva LS, träningströja
-60%
-60%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2
Laddar…
Laddar…