LedX

LedX - Svenska kvalitetspannlampor

LEDX är ett litet företag i Målsryd utanför Borås, vi har tillverkat marknadens bäst lysande lampor sedan 2010. Inför säsongen 2014-2015 introducerades 3 helt nya modeller, alla med högst prestanda i varje klass. LEDX signum har alltid varit det bästa ljuset, en bred ljuskägla i närområdet och en smalare ljuskägla som når riktigt långt, ungefär som halvljus och helljus på bilen. Detta ger ett bländfritt och vilsamt ljus för ögonen.

Mest och bäst ljus - Med vår unika linseknologi där vi använder flera typer av linser får vi en mycket jämt ljusbild, med ljus nästan direkt vid fötterna och ut mot periferin, samtidigt som ljusstrålen når riktigt långt. En jämn ljusbild som tonar av mjukt mot kanterna är ett måste för en perfekt pannlampa.

Fantastisk passform - Lamporna levereras med en huvudställning anpassad efter lampan. En kraftigare till de större lamporna och en lättare till vår minsta lampa. De är lätta att justera och lampan sitter skönt och stabilt på huvudet. Huvudställningarna passar alla huvudformer, både små och stora!

Låg vikt - LEDX pannlampor kombinerar starkt ljus med låg vikt. Med elektroniken integrerad i lampfästet kan vi göra våra lampor både lätta och kompakta, lamporna är bland de allra lättaste på marknaden. Med ett helt nytt lampfäste har vi flyttat lampans tyngdpunkt närmare pannan så att den upplevs ännu lättare!

-41%
/images/product/medium/53928.jpg
False
-17%
/images/product/medium/53929.jpg
False
/skins/skin_19/images/nopicture.gif
False
Laddar…
Laddar…