35292 -50%

Icebug Zeal3 W RB9X

Innovativ damsko för trail och OCR.
1. Välj Färg
Orange/Magenta
2. Välj Storlek
36
36.5
37
37.5
38
39
40
40.5
41
41.5
3. Antal
Innovativ damsko för trail och OCR.
1395 kr 698 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Icebug Zeal3 W RB9X är en innovativ damsko för trail och OCR och är konstruerad med en ny typ av mellansula formad i ett enda stycke istället för att, vilket annars är brukligt, bestå av flera sammanfogade delar. Mellansulans U-form gör den vridstyv men tack vare att den är formad i ett enda stycke är den fortfarande mjuk och följsam. Mellansulans U-form har möjliggjort en utformning av hälkappan som också den skiljer sig från traditionella skor då den är mycket mjukare än vad som är vanligt. Hälkappans höjd är dessutom reducerad bak för att minska trycket på hälsenan.

Mellansulan adderar inte bara stabilitet utan fungerar även som ett inbyggt skydd på skons sidor vid löpning i krävande terräng. Zeal3 W RB9X har en låg sulprofil vilket ger bra markkontroll samt yttersulan har ett aggressivt mönster med dobbar som verkligen får fäste även i mjuka underlag, tex lera. Icebugs unika gummiblandning RB9X ger fantastiskt grepp på såväl våta som torra underlag samt överdelsmaterialet är i lätt och slitstark nylon som inte absorberar vatten, vilket gör att våtvikten är därmed nästan lika låg som torrvikten. Passformen är normal men tack vare mellansulans U-form och den symmetriska snörningen fixeras verkligen foten och ger skon en härlig löpkänsla.

Produktfakta:

Överdel: Polyester Textile/PU
Foder: Snabbtorkande mesh
Mellansula: Lättvikts-EVA med HGMS2-teknologi
Yttersula: RB9X
Vridstyvhet: Medium Flex
Drop: 6 mm
Läst: Medium
Dämpning: Medium

OMDÖMEN

3,5 5
4 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Slimmad sko utan uttagbar sula. Jag har relativt bred/hög fot och den sitter bra. Med inlägg som jag måste ha blir den dock för trång så det fick bli retur. Sätter omdöme 3 då jag tror den varit bra om jag kunnat använda utan inlägg.

Visar omdömen 2

Andra har också köpt

Nyhet
Nyhet
Nyhet
-20%
-27% Inov-8 X-Talon Ultra 260 Men, löparsko
Laddar…