47531

Julbo Aerospeed Zebra Light Fire

Kompromisslösa och bekväma sportglasögon med fotokromisk lins för dig som jagar intensiva aktiviteter och behöver utrustning med hög prestanda!
1. Välj Färg
Black/Red/Red
2. Antal
Kompromisslösa och bekväma sportglasögon med fotokromisk lins för dig som jagar intensiva aktiviteter och behöver utrustning med hög prestanda!
1799 kr 1569 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Julbo Aerospeed Zebra Light Fire är ett par kompromisslösa sportglasögon för dig som jagar de mest intensiva och krävande aktiviteterna, som triathlon, trailrunning och mountainbiking, och därmed har höga krav på både prestanda och komfort. Solglasögonen är designade för att erbjuda enastående ventilation genom att låta luft passera mellan linsen och ramen, vilket dessutom förhindrar imma, samtidigt som Air Link Temple-systemet och Grip Tech på skalmarna både ger en högre komfort, tack vare de stötdämpande egenskaperna, och ett bättre fäste, som inte fastnar i håret. Sportglasögonen har även en slitstark och stabil fotokromisk Zebra Light-lins, som anpassar sig efter de ljusförhållanden du befinner dig i - det vill säga de blir mörkare när det är ljust och ljusare när det blir mörkt - samtidigt som de är behandlade för att motstå både imma och fingeravtryck och för att vatten ska glida över linsen lättare. Linsen säkerställer också att du får ett brett synfält utan hinder oavsett vilken aktivitet du utför, och skyddar mot farliga UVA, UVB och UVC-strålar. 3D Nose Fit gör dessutom att näskuddarna kan justeras i alla riktningar för att glasögonen ska passa alla former utan att glida ner. 

Teknisk information
Vikt
: 26 g
Gångjärn: Nej
Linsdjup: 52 mm
Avstånd: 14 mm
Längd, skalmar: 131 mm
Bas: 6 mm
Linsstorlek: 0
Skyddsindex: CAT 1-3
Ljusförhållanden: Adaptiv, från gryning till solnedgång
Ljusinsläpp: 17 / 75%

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…