62266

Salomon Outspeed 360 3L Jkt M

En superlätt jacka för herrar utformad för hastighet med fullständigt vattentätt och ventilerande skydd som passar perfekt under utomhusaktiviteter.
1. Välj Färg
Green Gables
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
En superlätt jacka för herrar utformad för hastighet med fullständigt vattentätt och ventilerande skydd som passar perfekt under utomhusaktiviteter.
2800 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Salomon A Outspeed 360 3L Jkt M är en superlätt jacka för herrar utformad för hastighet med fullständigt vattentätt och ventilerande skydd som passar perfekt under utomhusaktiviteter. Denna jacka är framtagen med Motion Fit™ 360° teknologi som är konstruerat för att mjukt följa kroppen och ge maximal rörelsefrihet samt med en Ripstop- tygkonstruktion för bättre hållbarhet och ökad  livslängd. Det superlätta tyget och de minimalistiska detaljerna håller vikten till ett absolut minimum och gör att jackan enkelt stoppas undan i sin egen bröstficka. Dragkedjan är flexibel och manschetterna och fållens sidor är elastiska för att hålla vinden ute. Jackan är utrustad med en lättåtkomlig blixtlåsförsedd bröstficka, specialutvecklade ärmar för ökad rörlighet och minskad volym vid armbågar, snäpplåsning i halsen för att hålla jackan på plats när dragkedjan är öppen och reflexdetaljer samt reflekterande isättningar gör att du syns i mörker.

Specifikationer
Vikt: 185 g
Vattentät: Ja (AdvancedSkin Dry 20K/30K)
Material: 100% Polyamid

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Laddar…