62502 -25%

2Xu Perform Fullzip Sleeved Trisuit Men

En bekväm våtdräkt för herrar som passar perfekt för triathlon. 
1. Välj Färg
Midnight/Fresh Ombre
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
XL
3. Antal
En bekväm våtdräkt för herrar som passar perfekt för triathlon. 
1499 kr 1124 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

2Xu Perform Fullzip Sleeved Trisuit Men är en bekväm våtdräkt för herrar som passar perfekt för triathlon. Våtdräkten är tillverkad i det kraftiga kompressionmaterialet 105D/CK som ger ett bra stöd och flexibilitet under aktiviteterna. ICE X teknologin i dräkten håller dig sval och ger en god andningsförmåga medan sittkudden ELITE LD har en revolutionerande perforeringsteknologi som gör att kudden andas bra och torkar snabbt. Dräkten har även korta ärmar för att skydda mot solen runt axlar och överarmar samt två fickor på ryggen för förvaring och dragkedja hela vägen ned. 

Egenskaper

SBR VENT (CF och CB paneler) - Detta italienska tyg, konstruerat i enlighet med RMIT-universitetets testning av tygteknologi, ger extrema kylegenskaper medan det är exceptionellt aerodynamiskt. Konstruktion med låg denier, 3D-nätstruktur och tvärsnittsgarn garanterar det ultimata tyget för att hålla kroppen sval, torr och bekväm.
 
SBR POWER (Underdel) - Byggt av 70D elastan och erbjuder oöverträffad kraft, hållbarhet och styrka. Med högt denierande nylongarn för imponerande stöd, fukthantering, samt en imponerande muskelstabilisering.
 
SENSOR MESH X (Mesh-paneler) - Använder en nylon-LYCRA®-fibermatris med hydrofiliskt nylongarn. Med införandet av LYCRA®-fiber från Invista säkerställs oöverträffad komfort.
 
LD CHAMOIS - Snabbtorkande chamois smälts samman på en hydrofobisk bas med hög densitet för att hantera fukt och leverera komfort.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…