62737 -25%

Orca Men's 226 Perform Tri Pant

Shorts i herrmodell med teknologier som förbättrar aerodynamiken och ger dig den nödvändiga muskulära kompressionen du behöver.
1. Välj Färg
Black Orange
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
Shorts i herrmodell med teknologier som förbättrar aerodynamiken och ger dig den nödvändiga muskulära kompressionen du behöver.
1300 kr 975 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Orca Men's 226 Perform Tri Pant är shorts i herrmodell med Stretchskin-teknologi som förbättrar aerodynamiken och ger dig den nödvändiga muskulära kompressionen du behöver, samtidigt som den hydrofoba behandlingen alltid håller den torr och UPF 50+ ger solskydd. Dessa shorts har innovativa funktioner såsom ett nytt justeringssystem, laserskärning och thermo-sealing och elastiska grepp som håller byxbenen på plats och ger enastående komfort. Shortsen har en snabbtorkande italienskt tillverkad 4 millimeters Tri-Tech-chamois (densitet av 120 Kg/m3) som ger dig maximal komfort medan du cyklar utan att begränsa din rörelse under löpningen. De är även utrustad med två vinklade bakfickor som har tillräckligt med utrymme för att förvara den mat du behöver samt reflekterande detaljer som ger dig extra synlighet under de mörkaste timmarna.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…