64446

Hoka One One W Carbon X

Snygg, prestationsorienterad löparsko för damer, som passar lika bra för hobbylöparens 5 kilometer som till marathonälskarens långa distanser.
1. Välj Färg
Amparo Blue / Evening Primrose
White / Angel Blue
2. Välj Storlek
36
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
3. Antal
Snygg, prestationsorienterad löparsko för damer, som passar lika bra för hobbylöparens 5 kilometer som till marathonälskarens långa distanser.
2299 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Hoka One One W Carbon X är en snygg, prestationsorienterad löparsko för både hobbylöparen och marathonälskaren, som med sin högkvalitativa dämpning ger dig en lättviktig snabbhet i ditt löpsteg. Dämpningen kommer bland annat från den innovativa kolfiberplattan som är belägen nära yttersulan, medan mellan- och yttersulan överdriver Hokas traditionella geometri för att ge dig en ännu jämnare löpning. Skornas utsida tillverkas av ett andningsbart meshmaterial som ger en högre andningsförmåga runt fötterna, och är förstärkt runt hälen för en mer stabil och bekväm passform. Med Meta-Rocker och Profly X-teknologi ger skorna ytterligare snabbhet och en mjukare, mer framåtdrivande upplevelse. Skorna har även en kilad plös, en bredare plattform framtill för ökat stöd och stabilitet, och en gummibelagd skumyttersula för en mer responsiv och hållbar kontakt med marken. Tänk på att yttersulan är anpassad för löpning på asfalt, och att även om löpning på grusvägar går bra, är det inte rekommenderat då det sliter mycket mer på sulan. Dammodell.

Vikt: ca 240 g
Dropp: 5 mm (32-27 mm stack)

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-20%
-22%
-20%
Laddar…