Inov-8 Terraultra g 270 M

En snygg och tuff trailrunningsko i herrmodell för krävande terräng. 
1. Välj Färg
Green/Black
2. Välj Storlek
40.5
41.5
42
42.5
43
44
44.5
45
45.5
46.5
3. Antal
En snygg och tuff trailrunningsko i herrmodell för krävande terräng. 
1945 kr 1459 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Inov-8 Terraultra g 270 Men är en snygg och tuff trailrunningsko i herrmodell för krävande terräng. Denna löparsko är framtagen med ett starkare övre material som behåller sin mjuka känsla samtidigt som den ger mer skydd och är mer hållbar.

En ny ADAPTER FIT-teknik gör att passformen för överdelen kan anpassas till fotens naturliga rörelser och eventuell svullnad när du springer långa avstånd, medan den omdesignade lätta plyschen och breda tåboxen ökar komforten.

Skorna är tillverkade med ett nytt POWERFLOW MAX-skum för en förbättrad dämpning som behåller sin form och optimala prestanda i dubbelt så lång tid. En stack-höjd ökning med 3 mm ökar komforten ytterligare.

Det nya skummet ger även 20% mer energiåtergivning för en mer studsande känsla i varje steg medan den unika BOOMERANG-innersulan har 40% energiåtergivning för ytterligare fjärding.

Löparskorna får sitt utomordentliga grepp från yttersulan med Grafen-förbättrat gummi som placerats i nyckelområden och i flexspåren för ökad dragkraft samtidigt som 4 mm-dubbar med vattendispersionskanaler ger ökat grepp på hårda och våta underlag. 

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Gillar den här skon mer och mer, hållbar, luftig, studsig och stor tåbox. Har sprungit i dessa skor i över ett år nu och gillar dem för de lite längre sträckorna.

Älskar denna modell

Visar omdömen 2

Tillbehör

-30%
-30%

Andra har också köpt

-45%
-25%
Laddar…