Saucony Ride 14 Men

En neutral mängdträningssko för löparen som söker mixen av låg vikt, responsiv stötdämpning och en fartfylld löpkänsla, för herrar. 
1. Välj Färg
Royal/Space
2. Välj Storlek
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
3. Antal
En neutral mängdträningssko för löparen som söker mixen av låg vikt, responsiv stötdämpning och en fartfylld löpkänsla, för herrar. 
1595 kr 1196 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Saucony Ride 14 Men är en neutral mängdträningssko för löparen som söker mixen av låg vikt, responsiv stötdämpning och en fartfylld löpkänsla, för herrar. Löparskon Saucony Ride 14 är den senaste versionen av denna klassiska modell. Denna löparsko erbjuder den perfekta mixen av låg vikt, grundstabilitet och massor utav följsam löpglädje. Uppdateringarna på den fjortonde versionen av modellen är lägre vikt, mer ventilation, samt en mer slimmad och nättare design för en snabbare och mer dynamisk känsla. Mellansulan består av PWRRUN, och tillsammans med toppsulan i PWRRUN+ samt 8 mm dropp erbjuds en fantastisk energiåtergivande stötdämpning och fartfylld löpkänsla. För allra bästa komfort har FORMFIT-konstruktionen integrerats, vilket ger optimal passform runtom hela foten. Underifrån är toppen av mellansulan skålad runtom hälen och lyft i hålfoten, för att på så sätt ge bättre stöd och komfort. Ovanifrån kombineras en välventilerande och sömlös ENGINEERED MESH med stabiliserande 3D-printad struktur, som omsluter foten på ett perfekt sätt. Med sin lite mer svängda läst passar modellen perfekt för löparen med högt till normalt fotvalv.

Specifikationer
Kategori: Neutral/Mängdträning
Stötdämpning: PWRRUN mellansula och PWRRUN+ toppsula
Dropp: 8 mm (32/24)
Vikt: 266 g
Övriga funktioner: FORMFIT-passform, ENGINEERED MESH-ovandel, 3D-struktur    

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Tillbehör

-30%
-30%

Andra har också köpt

-45%
-25%
Laddar…