Salomon Västar, Active Skin 8 Set, Wrought Iron/Sedona Sage -22%

Salomon Active Skin 8 Set

Vätskeväst med optimal förvaring som prioriterar komfort och är mjuk, snäv och ventilerande.
1. Välj Färg
Wrought Iron/Sedona Sage
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
XL
3. Antal
Vätskeväst med optimal förvaring som prioriterar komfort och är mjuk, snäv och ventilerande.
995 kr 774 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på alla våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Salomon Active Skin 8 Set är en vätskeväst som har tagits fram med inspiration från ledande trail-löpare och passar perfekt för nyblivna löpare som vill hitta självförtroendet som krävs för kortare turer. ACTIVE SKIN 8 prioriterar komfort och är mjuk, snäv och ventilerande. 

Långvarig komfort
Den kroppsnära SensiFit™-västdesignen, det mjuka materialet och det inre meshtyget maximerar komforten samtidigt som det nya justeringssystemet ser till att västen alltid sitter som du vill. Meshtyget består av 3D Airmesh som är ett extra mjukt tredimensionellt nät som anpassar sig efter kroppen även i rörelse, utan att det nöts mot huden eller t-shirten. Stora hål gör den väldigt ventilerande och bekväm. Axelremmarna inkluderas också av en 3D Airmesh-panel som ger förbättrad luftcirkulation. Västen har även försetts med Elastiskt Power Mesh som är ett mycket töjbart och ventilerande material som anpassar sig till kroppen samt övriga tyger som förbättrar snabbtorkningen och fuktregleringen, ger fantastisk komfort och motverkar lukt. Vätskevästen har även en s.k. Quick link, en innovativ justerbar bröstrem som gör att du kan justera och koppla på dig ryggsäcken snabbt, till och med i farten. Den elastiska remmen tillåter även lättare andning under intensiv aktivitet.

Enkelt vätskeintag
Tack vare de två strategiska bröstfickorna och Salomons flaskor på 500 ml kan du enkelt släcka törsten även under intensiva perioder. Kompatibel med en 1,5 liters vätskeblåsa. Dessa framfickor är utformade för att passa Salomons flaskor och hindrar att flaskor studsar. Övre elastiska öglor som håller fast dina flaskor och håller dem drickfärdiga. Det invändiga blåsfacket med hängare är kompatibelt med alla 2-litersblåsor och även en insydd utgångsport för en vätskeslang finns utrustad på denna vätskeväst.

Optimal förvaring
Hitta det du behöver när du behöver det tack vare enkel åtkomst, modulära utrymmen och säkerhetsfickor. Framfickorna är expanderbara för förvaring av de nödvändigaste sakerna för snabb åtkomst när du är på språng. Salomon-påsar har en stor öppning som gör det lättare att se vad som finns inuti och förvara din utrustning. Västen har försetts med en elastisk nyckelringshållare som gör det lätt att ta loss nycklarna från väskan samtidigt som de sitter säkert fast.

Specifikationer
Rygglängd: 38 cm
Mått: 39 x 30 x 1 L x B x D i cm
Volym: 8 liter
Vikt: 210 g (inklusive tillbehör = 278 gram)
Hydreringslösning ingår: Mjuk flaska ingår
Volymskala: 6L > 10L
Vård: Blek Inte, Ej Kemtvätt, Torktumla Inte, Stryk Inte, Kall Handtvätt (30°C)
Material: 
Bålinlägg: 88% Polyamid, 12% Elastan
Foder: 100% Polyamid
Bakok: 89% Polyamid, 11% Elastan
Ryggdel: 100% Polyester
Bål: 100% Polyamid

Andra har också köpt

-22%
/images/product/medium/74416.jpg
False
/images/product/medium/76022.jpg
Black
True
-15%
/images/product/medium/74414.jpg
False
-32%
/images/product/medium/20701.jpg
False
Craft Visibility Vest
/images/product/medium/75988.jpg
False
/images/product/medium/76027.jpg
False
Laddar…