0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Baggen Softbelt Vildmark+Väska med dryckeshållare

Baggen Softbelt Vildmark+Väska med...

Klicka här för mer information

Lagerstatus: I lager

1 019 kr

1 019 kr

Handla utan registrering med snabba leveranser

Fri frakt vid order över 300kr

90-dagars öppet köp samt nöjd-kund-garanti

Betala med kort, faktura, avbetalning eller Internetbank

Produktbeskrivning

Detaljer

Baggen Softbelt Vildmark+Väska med dryckeshållare 

Detta är Baggens “allroundbälte”.
Softbelt Vildmark har tack vare bandet som löper runt bältet utmärkta fästmöjligheter för ryggväska och övrig utrustning.
Samtliga BAGGEN® Softbelt har inbyggd expander i bältet som tar hand om eventuella ryck, vilket skonar både hund och förare.

Bältet är på sidorna dessutom utrustat med fästpunkter för nedhållarband, detta för att hjälpa till att hålla bältet kvar nere på höften.
Observera att dessa fästpunkter inte är till för att binda upp hundar.

Ryggväskan, som är tillverkad i ett tyst och mjukt material, innehar en hel del uppskattade detaljer.
Den praktiska väskan är mycket följsam och smidig, men den rymmer tack vare sitt smarta utförande de viktigaste prylarna för en trivsam utflykt med hunden.

Väskan är utrustad med hela fem olika fickor, utöver dessa sitter en dryckeshållare på väskans vänstra sida.
De små fickorna passar för mindre saker, såsom mobiltelefon, plånbok, bilnycklar, etc.
Det största facket mäter 30x19cm. Inuti det stora facket finns även en tunn ficka för viktiga dokument, t.ex vapenlicens för jägaren.

Fäst ditt koppel i ett Baggenbälte och du får händerna fria. Expandern som sitter inbyggd i bältet tar hand om eventuella ryck och skonar dina armar och axlar. Finns i två olika hårdheter, X1 och X2.

X1 respektive X2 är namnen på de olika dämpningarna som sitter i BAGGEN® Softbelt. Dessa är enkelt utbytbara och går att köpa separat!

X1 - Enkel expander = Mjuk dämpning
En mjukare dämpning för små eller medelstora hundar, upp till ca 18-20kg. Rekommenderas även i vissa fall för större hundar om man själv är liten och inte har så mycket vikt/styrka att sätta emot.

X2 - Dubbel expander = Hård dämpning
Hårdare dämpning för den med flera eller större hundar, över ca 18-20kg. Ger bättre kontroll och mera närkontakt med hundar som drar mycket, men här är det dock en fördel om man själv har en del styrka/vikt att sätta emot.

Vill man koppla upp flera hundar i samma bälte är även det fullt möjligt. Däremot skall man aldrig sätta en hund i varje hake, utan man ska alltid koppla ihop båda hakarna framtill, antingen i snabbfästet (som medföljer), i ett koppel med ring i handöglan eller med något av tillbehören, t.ex. art. 2662 Snabbfäste dubbel - Swivel.

Det dubbla snabbfästet brukar vara ett uppskattat tillbehör när man ska fästa fler koppel i bältet. Ett annat alternativ är att grena av längre ned med ett tvillingkoppel för att slippa ha flera koppel uppe i bältet.

Mer information

Mer information

Varumärken Baggen
Pris 1 019 kr

Recensioner

Reviews