0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

30%

Garmin Fenix 3 HRM Outdoorklocka Grå

Fenix 3 är en robust, välutrustad och smart GPS-klocka för multisport. 
Medföljande pulsband


Klicka här för mer information
Betala 170 kr/månad

Lagerstatus: Slut i lager

Ordinarie pris 5 699 kr

Just nu: 3 986 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Fenix 3 är en robust, välutrustad och smart GPS-klocka för multisport.
Med funktioner för fitnessträning och funktioner för navigering är Fenix 3 redo för alla typer av träningsaktiviteter och tävlingar.
Åtkomst till Connect IQ-plattformen gör att det går att anpassa urtavlor, datafält, widgets och aktiviteter. Fenix 3 är en tunn, lätt GPS för
multisportträning som aldrig sinkar dig, vare sig det gäller träning eller vardagsanvändning.

Avancerade träningsdata

fēnix 3 är fullmatad med träningsfunktioner som visar din form och kondition. Den första är funktionen för beräkning av VO2-max. När Fenix 3 används med en pulsmätare¹ samlar enheten in information, bland annat om din löphastighet, pulsslag per minut och pulsens variationer, för att beräkna den högsta volymen syre du kan förbruka per minut. Håll reda på förändringar i din VO2-max för att se hur din kondition förbättras och jämför med dina vänner. Andra fitnessvärden är återhämtningsrådgivare och återhämtningskontroll, plus förutsägning av tävlingstider, som uppskattar din ideala målgångstid baserat på ditt aktuella VO2-maxvärde.

Löpdynamikfunktioner

Fenix 3 innehåller sofistikerad feedback från Garmins löparklocka om din löpteknik genom att rapportera flera olika data. När Fenix 3 används med HRM-Run-mätaren¹ rapporterar den kadens, vertikal rörelse och markkontakttid. Den här informationen kallas för löpdynamik och påverkar hur ekonomisk din löpning är.

Anpassad för simning

fēnix 3 passar inte bara för löpning – avancerade funktioner hjälper dig även med simträningen och skidåkningen. Med teknik hämtad från Garmin Swim™ kan Fenix 3 hålla reda på sträcka, tempo, antal simtag med mera. Du anger bara längden på bassängen som du simmar i på Fenix 3 och börjar sedan med ditt träningspass. I skiboardläget har du fart, sträcka, fallhöjd och en automatisk åkräknare (med Auto Pause i liftkön) med mera nära till hands. Via ANT+® kan du dessutom använda Fenix 3 som fjärrkontroll med handskar på händerna för VIRB®- och VIRB Elite-actionkameror.

Navigera rätt

Ingen annan GPS+ABC-armbandsklocka (höjdmätare, barometer och kompass) med navigering erbjuder dig de kombinerade träningsfunktionerna och vår ledande GPS-teknik. Fenix 3 har omfattande navigerings- och spårningsfunktioner som vägleder dig på och utanför de allmänna vägarna. De inbyggda sensorerna ger information om riktning, höjd och väderförändringar.

Den registrerar en GPS-spårlogg och skapar ett spår medan du förflyttar dig. Du kan också markera platser, t.ex. en start-/mållinje, kontrollplats längs banan eller en campingplats, ett fordon eller annan intressant plats. Med Fenix 3 kan du skapa och följa rutter, märka ut upp till 1 000 platser och lagra upp till 10 000 spårpunkter och navigera till dem.

Planera resor och dela äventyr med vänner och familj med BaseCamp™. Fenix är utrustad med både ANT+- and Bluetooth® Smart-funktioner för att trådlöst dela platser, rutter och geocacher.

Höjdmätare, barometer och kompass

fēnix 3 är utrustad med ABC-sensorer för att ge relevant realtidsinformation. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för exakt registrering av stigning och sänkning. Barometern visar utvecklingen i lufttryck på kort sikt och kan användas till att förutsäga väderförändringar. Den 3-axlade elektroniska kompassen håller kursen åt dig oavsett om du rör på dig eller inte.

Fenix 3 kalibrerar automatiskt ABC-sensorerna med hjälp av GPS-mottagaren och ställer även in tiden automatiskt baserat på plats. För extremt noggrann temperaturavläsning kan du para ihop den med vår externa temperaturgivare tempe™.

Framtagen för tuffa förhållanden

Fenix 3 finns i 3 stilrena modeller: grå med robust, repsäkert kristallglas och svart armband, silverfärgad med rött armband och premiummodellen i safir med ett armband i rostfritt stål och safirlins. Varje klocka har en skyddande infattning och knappar i rostfritt stål och förstärkt hölje för extra hållbarhet. fēnix 3 har en Chroma-skärm i färg med hög upplösning som är läsbar i solljus med LED-bakgrundsbelysning så att du kan komma åt dina data i vilket ljus som helst. fēnix 3 är vattenklassad ned till 100 meter och har en batteritid på upp till 50 timmar i UltraTrac-läge, 16 timmar i GPS-läge och upp till 3 månader i klockläge (allt beroende på inställningar).

Connect IQ

Fenix 3 använder plattformen ConnectIQ för specialiserad programvara så att du kan anpassa din klocka med egna appar, widgets, datafält och unika urtavlor som gör din Garmin-smartklocka ännu smartare.

Håll kontakten

Med smartavisering kan du ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan, även om du befinner dig mitt i spåret. Fenix 3 tar emot den trådlösa signalen från din iPhone® eller Android™-smartphone² och talar om för dig om du har ett meddelande. Texten visas på dess egna skärm när har tid att läsa den.

 

Mer information

Mer information

Information om produkt
Varumärken Garmin
EAN 753759131708
Färg Grå
Pris 5 699 kr

Recensioner

Reviews