0251-131040 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

8%

Garmin Forerunner 235, GPS WHR Frost Blue/Black


Forerunner 235 har en optisk sensor som mäter pulsen vid handleden dygnet runt så att du kan springa utan rem.


 


Klicka här för mer information
Betala 98 kr/månad

Lagerstatus: Slut i lager

Ordinarie pris 2 499 kr

Just nu: 2 289 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Garmin Forerunner 235, GPS WHR

PULS UPPMÄTT VID HANDLEDEN

Forerunner 235 har en optisk sensor som mäter pulsen vid handleden dygnet runt så att du kan springa utan rem. Pulszon och antal slag per minut mäts i realtid med den färgglada mätaren.

ANPASSA DIN KLOCKA OCH DIN TRÄNING

Inga löpare är likadana och det är inte deras mål heller. Se till att du når dina genom att hämta avancerade träningspass och -program till din klocka från Garmin Connect. Du kan också anpassa datafälten och hämta urtavlor, widgets och program kostnadsfritt på Connect IQ.

LÖPNING PÅ VÄG OCH I TERRÄNG

En inbyggd accelerometer registrerar sträcka och tempodata när du använder den på ett inomhusspår eller löpband, utan att det behövs någon separat foot pod. När du har sprungit klart fungerar den dessutom som aktivitetsmätare² och räknar dina steg och kalorier under dagen. Den påminner dig också om att det är dags att röra på sig när du suttit ner i mer än en timme. Forerunner 235 är kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter och hittar din position snabbt och exakt även om du springer djupt inne i skogen eller i närheten av höga byggnader.

DET ÄR ENKELT. PUNKT SLUT.

\"Forerunner

Tack vare kortfattade, lättförståeliga diagram, grafer, kartor med mera kan du visa aktiviteter, hålla reda på dina framsteg mot målen och trådlöst överföra och dela relevanta data direkt med hjälp av det anslutna Garmin Connect-nätverket. Du kan tävla mot dina vänner och familjemedlemmar i steg- och löpningsutmaningar varje vecka – och jämföra dina resultat i realtid med hjälp av LiveTrack-funktionen. Du kan också använda appens trådlösa anslutningslänkar för att få aktuella väderförhållanden, prognoser och smartaviseringar direkt på din kompatibla Garmin-enhet.

1När den är ihopparad med en kompatibel smartphone
²Noggrannhet för aktivitetsmätning
³När den är ihopparad med appen Garmin Connect Mobile

Mer information

Mer information

Varumärken Garmin
EAN 0753759146450
Välj här NOSIZE
Pris 2 499 kr

Recensioner

Reviews