0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Hoka One One W Carbon X White/Dresden Blue

Snygg, prestationsorienterad löparsko för damer, som passar lika bra för hobbylöparens 5 kilometer som till marathonälskarens långa distanser.

Förbeställ nu! Levereras 1 juni 2019.

Klicka här för mer information
Betala 94 kr/månad

Lagerstatus: Slut i lager

2 195 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Hoka One One W Carbon X är en snygg, prestationsorienterad löparsko för både hobbylöparen och marathonälskaren, som med sin högkvalitativa dämpning ger dig en lättviktig snabbhet i ditt löpsteg.

Dämpningen kommer bland annat från den innovativa kolfiberplattan som är belägen nära yttersulan, medan mellan- och yttersulan överdriver Hokas traditionella geometri för att ge dig en ännu jämnare löpning. Skornas utsida tillverkas av ett andningsbart meshmaterial som ger en högre andningsförmåga runt fötterna, och är förstärkt runt hälen för en mer stabil och bekväm passform. Med Meta-Rocker och Profly X-teknologi ger skorna ytterligare snabbhet och en mjukare, mer framåtdrivande upplevelse. Skorna har även en kilad plös, en bredare plattform framtill för ökat stöd och stabilitet, och en gummibelagd skumyttersula för en mer responsiv och hållbar kontakt med marken.

Tänk på att yttersulan är anpassad för löpning på asfalt, och att även om löpning på grusvägar går bra, är det inte rekommenderat då det sliter mycket mer på sulan. Dammodell.
Vikt
: ca 240 g


Dropp
: 5 mm (32-27 mm stack)

Mer information

Mer information

Varumärken Hoka One One
Kön Dam
Pris 2 195 kr

Recensioner

Reviews