Houdini M's Activist Message Tee Pava Red finns här! Fri frakt! - MultiTriathlon

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

15-21 nov: Fri frakt vid order över 300 kr - 15% på alla pannlampor (rabatten avdrages i kassan) - Registrera dig nu och du får 5% i bonus på allting du handlar som kan användas som rabatt vid nästa köp!

Video

Houdini M's Activist Message Tee Pava Red

Houdini M´s Activist Message Tee Pava Red: Skön återvinningsbar T-shirt från Houdini 


Klicka här för mer information

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Houdini M's Activist Message Tee Pava Red.

Rundhalsad T-shirt med tryck i Activist TreeMerino™, tillverkat i en perfekt blandning av naturliga funktionsmaterial. Lite lösare passform med korta ärmar och längre i ryggslutet för att skydda mot drag och glipor mellan långkalsong och tröja. Activist Base Tee är tunn, vilket gör den användbar året runt och för resa i varmare klimat, vandring eller till vardags.

Om du letar efter en klassisk t-shirt som kommer hålla dig torr och bekväm oavsett vad du gör och som kommer hålla i många år så har du hittat rätt produkt. När den till slut är utsliten, eller om du inte använder den längre, lämna in den till Houdini för återvinning, eller sälj den via Houdinis second hand.

Biologoskt nedbrytbart, återvinningsbart och cirkulärt material.

Activist TreeMerino™ (60% merinoull, 40% Tencel®) tillverkat i Sverige; Merinoull från Australien och Sydafrika; Tencel® från Österrike 

Mer information

Mer information

Varumärken Houdini
Passar till Herr
EAN 7322710324270 7322710324287 7322710324294
Pris 599 kr

Recensioner

Reviews