Köp Desserter och Snacks med snabb leverans hos oss - MultiTriathlon

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

21 - 27 juni: Fri frakt vid order över 300kr - 20% på Lundhags Mammut Nordic OTI 3-Season 699:- (1299)
Registrera dig nu och du får 5% i bonus på allting du handlar som kan användas som rabatt vid nästa köp. Du behöver vara inloggad när du lägger din order.

Desserter och Snacks

Goda frystorkade desserter och snacks från Wild man, Travellunch m.fl.

Köp 5 valfria frystorkade rätter, betala bara för 4!

Om du är ute och vandrar eller på tur, så betyder det inte att du inte kan unna dig det lilla extra och avnjuta en dessert efter middagen vid lägerplatsen. Det finns idag många frystorkade desserter att tillgå på marknaden, vi har valt ut ett par godbitar bland de frystorkade desserterna. Alla dessterter är enkla att tilllaga oavsett var du befinner dig, genom att tillsätta vatten så är dina frystorkade desserter klara på några få minuter. Vi jobbar med de bästa varumärkena inom Frystorkad mat från Real Turmat, Trek´n Eat, Travellunch, Adventur food, Mountain House, Blå bland/24H meals och Wild man, kommer de bästa frukostarna, luncherna, varmrätterna samt snacksen på marknaden.

Så varför inte avnjuta en välsmakande Chokladmousse ifrån Adventure food eller som snacks från Wild Man med lite Viltchips. En annan favorit bland våra frystorkade desserter är jordgubbsdesserten ifrån Travellunch.

12 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

12 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista