0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Rullskidåkning är den perfekta träningen!

Oavsett om du ska ut och resa eller spendera sommaren i Sverige så finns alla möjligheter till att utöva rullskidåkning. Sommaren gör träningen lättillgänglig och det finns en mängd roliga aktiviteter att göra oavsett om du bor mitt i en storstad som Stockholm eller ute på landet, är på solsemester eller i sommarstugan. En av dessa aktiviteter som vi brinner för är rullskidåkning

Sommaren är den perfekta tiden för att aktivera sig. Det är ofta bra väder och man har mer tid än vanligt. Detta ger bra förutsättningar för dig som vill komma i form, förbränna kalorier och gå ner i vikt, teknikträna inför ett storlopp eller bara komma ut för en härlig upplevelse. Skulle vädret inte vara med oss här hemma så finns det ett stort utbud av träningsresor, där du kan få hjälp att komma i form eller till exempel slipa på din teknik i rullskidåkning.

För dig som är en vintermänniska och bara längtar efter att få komma ut i spåren med längdskidorna så erbjuder sommaren alla möjligheter till kompletterande träning genom rullskidåkning. Med ett par rullskidor så kan du träna upp både din teknik och uthållighet och göra dig väl förberedd inför vinterns utmaningar i skidspåren. Med rätt rullskidor så kan du ta dig fram på bilvägar, cykelleder och skogsstigar vilket ger en nästan obegränsad tillgång på bra träningsrundor.

Oavsett om du är nybörjare eller elit så har vi på MultiTriathlon all utrustning som du kan tänkas behöva för din rullskidåkning.

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 1603

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 36 av totalt 1603

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5