0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Rullskidor från Elpex, Marwe, Skigo, Swenor m.fl.

Vi erbjuder rullskidor från alla de stora märkerna inom rullskidor, detta gör att du enkelt kan hitta det som passar bäst för dig.

Rullskidor blir ett mer och mer populärt träningssätt, troligtvis för att även längdskidåkning ökar med rekordfart. Rullskidor ger dig en bra aktivering av hela kroppen och är ett bra komplement oavsett om du tränar Triathlon eller kanske tränar inför en Multisporttävling.

Vill man tävla i rullskidor kan vi rekommendera populära tävlingar som UVK-rullen eller Alliansloppet.

Det finns flera stora tillverkare av rullskidor och några av dessa är: Elpex, Marwe, Powerslide, Skigo, Skike, Swenor och Swix.

innan du handlar rullskidorna bör du fundera på vad du vill använda dem till. Hur är asfalten där du åker? Har du inte så fin asfalt att åka på eller kanske vill kunna åka lite mer på skogsvägar bör du titta på rullskidor från Skike eller Powerslide med luftpumpade hjul. Ett par aluminiumrullskidor är oftast lite billigare än andra rullskidor men ger inte lika bra stötdämpning. handlar du istället rullskidor med glasfiber så får du lite dämpning i själva stommen och en åkning som blir mer lik längdskidåkning

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 645

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 36 av totalt 645

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5