0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Midjebälten, drickabälten och flaskbälten för träningen

Behöver du en midjeväska vid träningen? Kanske vill du ha ett drickebälte för tävlingen eller ett flaskbälte så du enkelt kan ha med extra dryck när du tränar?
Då har du självklart kommit helt rätt!

Vi har perfekta midjebälten och drickabälten för rullskidor. Självklart passar dessa bälten bra även för andra aktivitetr såsom löpning, skidåkning, långfärdsskridskor eller gång. 

I en midjeväska får du plats med lite reservdelar eller kanske ett extra hjul till rullskidorna. Självklart har du även i midjeväskan ltie plats för frukt eller energibars. En midjeväska är fortfarande lätt i vikten och sitter bra intill kroppen och en bra midjeväska känner du inte av när du åker rullskidor.

I ett drickabälte har du oftast ett lite mindre fack för förvaring av lite extra energi eller reservdelar. Dessutom en inbyggd termos i där du kan hålla varm dryck varm, eller kall dryck kall.

På ett flaskbälte hittar du även ofta en extra förvaring för reservdelar eller energibars men du har en separat flaska som du enkelt kan plocka upp utan att ta av dig hela bältet. 

Kontakta oss gärna om du har frågor om de olika midjeväskorna eller drickabältena så att vi kan hjälpa dig att köpa rätt produkt för just dig.

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 44

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 44

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2