Köp Rullholkar & Stavspetsar med snabb leverans hos oss - MultiTriathlon

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

21 - 27 juni: Fri frakt vid order över 300kr - 20% på Lundhags Mammut Nordic OTI 3-Season 699:- (1299)
Registrera dig nu och du får 5% i bonus på allting du handlar som kan användas som rabatt vid nästa köp. Du behöver vara inloggad när du lägger din order.

Rullholkar & stavspetsar för rullskidåkning

Stavspetsarna du använder på sommaren och ska använda på dina stavar för rullskidåkning är inte samma som vinterspetsarna.
Asfaltsspetsarna är i en hårdare metall som gör att de inte slits lika snabbt som snöspetsarna.  

Tänk på att alltid ha spetsarna vassa för att undvika tjuvsläpp på asfalten. köp till en diamantfil för att alltid hålla spetsarna vassa och fräscha utan att behöva byta ut dem direkt de inte är lika skarpa.

Vi har rullspetsar som passar alla olika märken på stavar. Du kan använda spetsar från ett märke till stavar från ett annat märke sålänge diametern är samma på stavarna och spetsarna. Du kan även använda spetsar med en något högre diameter än staven. T.ex. så passar 10mm spetsar bra på stavar med 9mm.

För att få bort de gamla spetsarna kokar du upp lite vatten och toppar ner stavspetsarna i några sekunder. Sedan släpper limmet och du kan enkelt dra loss dem.

Exel har fjädrande rullskidsspetsar som ger en fjädrande effekt och är mer skonsamma emot axlar och armbågar. Kan starkt rekommenderas!

Är du osäker på hur du byter? Eller vilka spetsar du behöver? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

10 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

10 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista