0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Rullskidor i alla prisklasser från

Med över 50 olika modeller från de ledande tillverkaren av rullskidor så anser vi oss vara Sveriges mest välsorterade butik.
Du hittar rullskidor från bland annat: Elpex, Fischer, Marwe, OneWay, Swenor, Swix m.fl.

Du hittar här även Powerslide och Skike som brukar kallas för kombination av inlines och rullskidor. Powerslide och Skike har luftpumpade hjul och används med fördel på sämra asfalterade vägar, grusvägar eller packade skogsvägar.

Självklart finns det skaterullskidor och rullskidor för klassisk åkning och vilket som passar dig är en smaksak. Rullskidor för skate är en populär träningsform där hjulen i rullskidorna rullar åt bägge hållen och hjulen är lite smalare för att kunna just skata med dem.
I Klassiska rullskidor har du lite bredare hjul och åker klassiskt med en backspärr i ett av hjulen som gör att du inte kan rulla bakåt.

Är du orolig för farten och att ramla så komplettera gärna med en broms för rullskidor från Elpex eller Jenex.

I denna menyn finns det enkla rullskidor där du kan köpa till bindning (montering ingår självklart) och diverse tillbehör. I menyn rullskidor paket så har vi rullskidor till paketpriser med monterad bindning.

Köper du till bindning ingår montering alltid utan extra kostnad!

Köptips för rullskidor och några av våra mest sålda modeller:

Swenor Fibreglass - Den bäst säljande rullskidan år efter år! Med en stomme i glasfiber och en hög kvalité så är det en skida som inte gör någon besviken!

Elpex Wasa 610 - Elpex storsäljande modell. Elpex storsatsar på den svenska marknaden och gör riktigt fina produkter som vi rekommenderar starkt.

Swenor Skate Elite - Den skateskida som säljer bäst år efter år! Swenor har verkligen lyckats även med skateskidan. Finns i en lite billigare variant också.

Skike VX Twin - Skike med luftpumpade hjul för sämre underlag. Går att köra med såväl lös som fast häl. Används med vanlig träningssko/känga.

Powerslide X-plorer - Rullskidor med luftpumpade hjul som används i kombination med vanlig bindning och pjäxor! För sämre underlag än fin asfalt.

Behöver du hjälp att välja rätt rullskidor? Kontakta oss gärna så hjälper våra experter dig!

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 85

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 36 av totalt 85

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3