0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Icebug Zeal3 W RB9X

Icebug Zeal3 W RB9X 


Zeal3 RB9X är en odubbad sko för den lite mer erfarne löparen, men som erbjuder mer komfort och stöd än Acceleritas. Den passar bra på stigar i skogen – eller på hinderbanorna och tävlingar som Toughest eller Tough Viking.


Klicka här för mer information

Lagerstatus: I lager

Ordinarie pris 1 400 kr

Just nu: 698 kr

Ordinarie pris 1 400 kr

Just nu: 698 kr

Handla utan registrering med snabba leveranser

Fri frakt vid order över 300kr

90-dagars öppet köp samt nöjd-kund-garanti

Betala med kort, faktura, avbetalning eller Internetbank

Produktbeskrivning

Detaljer

Icebug Zeal3 W RB9X 

Zeal3 RB9X är en odubbad sko för den lite mer erfarne löparen, men som erbjuder mer komfort och stöd än Acceleritas. Den passar bra på stigar i skogen – eller på hinderbanorna och tävlingar som Toughest eller Tough Viking. En sko packad med finurliga detaljer som bryter ny mark med en mellansula gjord i ett enda stycke. Något som både ger stabilitet och flexibilitet – och dessutom gör skon skonsam när det gäller skavsår.

För vad? Trail och/eller OCR (Hinderbanelopp)

För vem? För dig som är rätt van att springa trail och söker en lätt sko som ändå erbjuder stabilitet. Är vår mest populära sko för hinderbana! (OCR)

Mellansulans U-form gör den vridstyv men tack vare att den är formad i ett enda stycke är den fortfarande mjuk och följsam. Man kan säga att Icebug lyckats kombinera två egenskaper som sällan (aldrig?) spelat i samma lag tidigare: stabilitet och flexibilitet.

Mellansulans U-form har möjliggjort en utformning av hälkappan som skiljer sig från traditionella skor då den är mycket mjukare än vad som är vanligt. Hälkappans höjd är dessutom reducerad bak för att minska trycket på hälsenan. Mellansulan adderar inte bara stabilitet utan fungerar även som ett inbyggt skydd på skons sidor vid löpning i krävande terräng. Zeal har en låg sulprofil vilket ger bra markkontroll. Yttersulan har ett aggressivt mönster med gummidobbar som verkligen får fäste även i mjuka underlag, tex lera. Icebugs unika gummiblandning RB9X ger fantastiskt grepp på såväl våta som torra underlag. Överdelsmaterialet är lätt och följsam samtidigt som det inte absorberar vatten. Zeals våtvikt är därmed nästan lika låg som dess torrvikt. Passformen är normal men tack vare mellansulans U-form och den symmetriska snörningen fixeras verkligen foten och ger Zeal en härlig löpkänsla!

- HGMS2-mellansula, både flexibel och vridstyv
- Låg sulprofil och medium läst
- Grovt mönstrad RB9X-sula

RB9X®
Non absorbing

Överdel: Polyester Textile/ PU

Lining: Half lined med QuickDry Mesh

Innersula: None

Mellansula: Lättvikts-EVA med HGMS2®-teknologi

Yttersula: RB9X

Vikt: 250gr (US 9)/ 210gr (USL7,5)

Storlek: US 7-13 (40-47) / USL 5,5-USL 10,5 (36-42)

Vridstyvhet: Medium flex

Drop: 6 mm

Dämpning: Medium

Läst: Medium

Mer information

Mer information

Varumärken Icebug
Pris 1 400 kr

Recensioner

Reviews