0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Salming OT Comp Women

Perfekt damsko för terränglöpning.

Klicka här för mer information

Lagerstatus: I lager

Ordinarie pris 1 495 kr

Just nu: 967 kr

Ordinarie pris 1 495 kr

Just nu: 967 kr

Handla utan registrering med snabba leveranser

Fri frakt vid order över 300kr

90-dagars öppet köp samt nöjd-kund-garanti

Betala med kort, faktura, avbetalning eller Internetbank

Produktbeskrivning

Detaljer

Den ultimata skon för terränglöpning där varje detalj i skon är noga planerad och utförd. Med Salming OT Comp Men kan du känna dig trygg, skon håller en hög kvalitet och tar dig fram vart du än behöver. Det är en lättviktssko som ger ett grymt grepp och passar utmärkt till både Swimrun och orientering.

Yttersulan i skon är tillverkad med Michelins Fiber Lite Technology vilket ger en otroligt lätt sko medans gummit som använts, Michelins OCX – Extreme Outdoor Compound, ger ett extremt bra grepp även på hala bergshällar tack vare den klibbiga gummiblandningen. Dobbarna är inspirerade av Michelins populära mountainbike och motorcykeldäck – Wild Mud och Starcross 5 och är utformade för att ge ett maximalt grepp på leriga stigar.Den lilla skillnaden i höjd, som är inbyggd i själva dobben, möjliggör detta.

Mellansulan bidrar med stabilitet till den bakre delen och flexibilitet till framfoten genom att följa fotens rörelsemönster. Stötdämpningen är Salmings RunLite™ som är tunn och responsiv och ger dig ett skönt löparsteg.

Överdelen i skon är av följsam och ventilerande mesh som har en bra dränerande förmåga som passar extra bra vid Swimrun.Sulmönster: 7 mm

Drop: 4 mm

Vikt: 214g (US 7,5)

Stack: 16 mm hälens mitt, 12 mm framfoten

Mellansula: Runlite™

Yttersula: Michelin Technical Outsoles

Foder: Mesh

Ovandel: Lättvikts mesh

Mer information

Mer information

Varumärken Salming
Kön Dam
Pris 1 495 kr

Recensioner

Reviews