0251-650071 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Kompressionskläder från 2XU, Skins och Zoot finns här!

Kompressionskläder är inte bara snygga och sitter perfekt på kroppen utan de hjälper även kroppens återhämtning och är hetare än någonsin!

Det finns kompressionstights, kompressionströjor och du hittar även kompressionskläder som t.ex. sleeves eller för vaderna. Kompressionsplagg kan med fördel användas under de vanliga träningskläderna för den som inte vill träna i tights. Funktionen blir likadan även om du har ett plagg utanpå.

Kompressionskläder ger bättre blodcirkulation, skyddar emot blodpropp och ger dig en minskad risk för skador samtidigt som det även hjälper kroppen att återhämta sig bättre efter träningen eller tävlingen.

Med ett kompressionsplagg så kan du prestera bättre, får ökad ledkänsel och ökat skydd. Och så ser du dessutom riktigt bra ut!

Kompressionskläderna kan med fördel även användas efter träningen för att ge en snabbare återhämtning, de ger dig även mindre stela muskler och återuppbyggnaden av muskelfibrerna går snabbare!

Skins och 2XU och Zoot är välkända märken på kompressionskläder och du har säkert sett deras kläder på det lokala gymmet eller ute på gatan!

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 45

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 45

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2